Budget Bikes

budgetlogo

BudgetBikes Barcelona, lloga bicicletes holandeses d’alta qualitat, tàndems, bicicletes per nens i també seients pels infants adaptats a les bicicletes d’adults.

Paral•lelament al lloguer, oferim un ampli ventall de rutes per tota la ciutat amb guies professionals i en 7 llengües diferents. Circuits dirigits tant a persones individuals, grups, empreses, com a escoles, universitats i autoritats locals.
Els Tours guiats estan organitzats amb molta cura i encant, i permeten descobrir els monuments i indrets més destacats de la ciutat de Barcelona, així com els racons més insòlits i amagats. Entre d’altres circuits, BudgetBikes organitza el Gaudí Modernist Tour, el Tapas Tour, el Pink Tour, el Flamenco Tour i ‘A la carte Tour’, un circuit personalitzat i adaptat al seu gust. Oferim també un Highlight Tour diari que comença a Plaça Catalunya a les 10:30 del matí.

Vingui a veure’ns a qualsevol de les nostres 3 botigues al centre de Barcelona, o visiti la nostra pàgina web per a més informació www.budgetbikes.eu

Horaris:
Tots els dies de 10.00 a 20.00 hrs

Serveis:
Lloguer de bicicletesm bicis per nens, tàndems, seients pels infants
Rutes per grups: Urbanes per Barcelona
Assessoria e Investigació sobre bicicleta y mobilitat
Botigua

Contacte:
BudgetBikes S.L.
Tel: 933 041 885

Amb botigues en:

Carrier Marquès de Barberà, 15
08001 Barcelona

Ver mapa más grande

Carrer Estruc, 38
08002 Barcelona

Ver mapa más grande

Carrer General Castaños, 6
08003 Barcelona

Ver mapa más grande
info@budgetbikes.eu
www.budgetbikes.eu